Huisregels

Huisregels voor bewoners, gebruikers & huurders
van Cadzand-Bad Résidence

1. Wasgoed, kleding, beddengoed of ander textiel mag niet zichtbaar van buitenaf op het balkon of uit het raam gedroogd of gelucht worden.
2. De maximale belasting van de lift mag niet worden overschreden. Bij brand mag de lift niet worden gebruikt.
3. Muziek maken of het voortbrengen van andere vormen van harde geluiden is niet toegestaan tussen 20.00 uur en 08.00 uur alsmede op zon – en feestdagen.
4. Ter voorkoming van overlast en bevuiling van o.a. gevels, vensterbanken en dakgoten, mogen geen vogels vanuit de woning worden gevoerd.
5. Het is niet toegestaan aan huurders huisdieren in het gebouw of het appartement toe te laten. Honden van eigenaren dragen zichtbaar de appartementenpenning met nummering aan de halsband.
6. Het is verboden op het balkon of in het appartement te barbecueën.
7. Het dragen van badkleding in de openbare ruimten van het gebouw is niet toegestaan.
8. Vuilniszakken, die dichtgebonden dienen te zijn en overig vuil, dienen gestort te worden in de daarvoor bestemde vuilcontainer, welke zich bevindt in de containerruimte. Deze ruimtes zijn naast de ingang aan de zeezijde van het gebouw. Eén ruimte is aan de kop van het gebouw. U gebruikt hiervoor de sleutel van het appartement.
9. (Brom)fietsen, scooters, bolderkarren en alle andere objecten ten behoeve van de vakantie, mogen niet in de liften worden vervoerd, noch in de openbare ruimten worden geplaatst, doch dienen in de garage te worden opgeborgen. Het gebruik van rollerskates en skateboards is verboden, zowel in het gebouw als op het buitenterrein van het gebouw.
10. Het gebruik van de garage is alleen toegestaan voor de stalling van de auto en/ of fietsen en als algemene berging. In de corridor van de garage mag niet worden geparkeerd (brandweervoorschrift).
11. Roken in de gemeenschappelijke ruimten (trappenhuis, lift, centrale entree en de gehele kelderverdieping) is streng verboden (brandweervoorschrift).
12. Het is niet toegestaan auto’s te wassen voor de inrit van het gebouw, noch in de garage.
13. Bij het inrijden en het verlaten van de ondergrondse garage moet het licht op groen staan, anders is er grote kans dat het software programma van de roldeur wordt ontregeld!
14. Er mag alleen in de daartoe bestemde vakken op het privé terrein geparkeerd worden. Wordt hieraan niet voldaan, dan zal de auto op kosten van de eigenaar worden verwijderd.
15. Alle gangen, trappen, wanden, vloeren en dergelijke, met inbegrip van de buitenzijde van de deuren en kozijnen, zijn eigendom van de VvE en dus gezamenlijk eigendom.
16. Alle bewoners worden geacht deze eigendommen van de VvE met respect te behandelen en voor zover ze specifiek aansluiten aan hun eigen appartement ook goed te onderhouden zoals het schoonhouden van hun ramen en deuren, ook in het souterrain. In geval van schade is overleg met de huismeester de heer Bart Mabelis gewenst en dure reparaties worden bij de veroorzaker verhaald.
17. Het enige privé voorwerp dat zich in de buitengang mag bevinden is een deurmat.

Iedere gebruiker wordt geacht deze huisregels te respecteren en zorg te dragen voor rust in het gebouw.
Telefoon heer Bart Mabelis 0630669858 / email cadzandbouw@gmail.com